Work Planner Safeway B.V.

You are here

"Een uitdagende functie in de top van het maritieme high-tech segment"

 FULL-TIME · DORDRECHT

Safeway B.V. maakt deel uit van Van Aalst Group, welke een toonaangevende rol speelt in de verschillende maritieme marktsegmenten. Sinds 2015 houdt Safeway B.V. zich bezig met de ontwikkeling van een bewegingsgecompenseerde loopbrug. Deze is in 2017 succesvol in de markt geïntroduceerd. Met de nieuwe aandeelhouders aan boord kan Safeway B.V. haar groeiambities waarmaken: Marktleider worden in de snelgroeiende markt van beweging gecompenseerde loopbruggen. Loopbruggen die in staat zijn personen én lading op een veilige manier van bewegende schepen naar stilstaande offshore structures (zoals bijvoorbeeld windmolens en olieplatforms) over te brengen. De gepatenteerde technologie is vooruitstrevend en de operationele feedback is zeer positief.

Het team groeit in professionaliteit en zoekt hierin ondersteuning om verder te groeien. We zijn daarom op zoek naar een:

 

Work Planner
We zijn op zoek naar een persoon die niet aan het standaard ‘plaatje’ voldoet, maar juist interessant is vanwege verschillende componenten en ervaringen. Iemand die een technische achtergrond heeft (opleiding/ervaring), ervaring heeft in de maritieme/offshore wereld en zijn weg weet te vinden in het begeleiden van een traject. Iemand die weet welke mensen hij op welk moment nodig heeft, thuis is in de certificeringen en waarbij een belletje gaat rinkelen bij het horen van de naam Bureau Veritas. Je werkt nauw samen met zowel de projectleider als de engineer. De engineer overhandigt jou de tekening met alle specificaties en benodigde informatie, waarbij zowel de maakdelen als koopdelen zichtbaar zijn. De koopdelen zijn voor de verantwoordelijkheid van de inkoper, maar jij ontfermt je over de maakdelen. Deze besteedt jij uit, tezamen met de vermelding van de benodigde certificeringen en tijdspanne. Kortom jij zorgt ervoor dat alle onderdelen op tijd binnen zijn, tegen een goede prijs mét de juiste certificering per onderdeel. Er wordt gewerkt met derde partijen – Safeway B.V. heeft geen eigen productiemedewerkers/lassers in dienst. Het hele pakket wat je van de engineer ontvangt (tekeningen, specificaties en certificeringen) besteedt je dus uit bij de leveranciers en je draagt zorg voor een goed en tijdig verloop van het proces.

Werkzaamheden

·         Het plannen van maak-, koopdelen en werkzaamheden binnen de opgestelde raamplanning

·         Verzorgen van informatie op het gebied van bestellingen, levertijden, prijzen etc.

·         Uitbesteden en doorspreken van maakdelen aan de hand van tekeningen

·         Controleren van toeleveranciers m.b.t. kwaliteit en voortgang aan de hand van een ITP

·         Bijdragen in leveranciersselectie en leveranciersbeoordeling

·         Communiceren voortgang en kwaliteit met de projectleider

·         Overlegt over “as-built” wijzigingen en Technical Queries met projectleider en engineer

·         Zorgdragen voor een projectmap (MRB) die alle uitvoeringsdocumenten en certificaten bevat in overleg met de Document Controller

·         Organiseren van het logistieke proces tussen Safeway, leveranciers en onderaannemers.

 

Functie-eisen

·         MTS Werktuigbouw, maar een andere technische opleiding is ook mogelijk.

·         Kennis en ervaring met certificeringen in de maritieme/offshore wereld

·         Ongeveer 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol of relevante ervaring verkregen door een optelsom aan verschillende functies die hier betrekking op hebben qua inhoud

·         Eigenschappen om deze rol succesvol in te vullen zijn: goede communicatieve vaardigheden, drive, daadkrachtig, proactief, nauwkeurig en snel verbanden kunnen zien. Je bent flexibel en kan goed overzicht houden.

 

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan binnen een informele en groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is. Prima mogelijkheden om door te groeien en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

·         Een uitdaging op het gebied van techniek;

·         Een open bedrijfscultuur en een enthousiast team met leuke collega’s;

·         Een omgeving waar jouw inbreng wordt gestimuleerd en gewaardeerd en tot direct resultaat kan leiden;

·         Een veelzijdige en zelfstandige functie in een internationale werkomgeving;

·         Goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot opleiding;

·         Stabiele, dynamische organisatie met visie en de daadkracht om deze waar te maken.

 

Contact

Wil jij werken bij een innovatieve en  sterk groeiende organisatie, gericht op state of the art technology? Bij Safeway staat het gezamenlijke resultaat boven het individuele belang. Er is aandacht voor de mens achter de werknemer en er wordt op een ontspannen manier met elkaar samengewerkt. Een organisatie met perspectief dus!

Voor meer informatie over de functie en ons bedrijf kun je contact opnemen met Tim Huiskens, telefoonnummer 078 - 6221304. Je sollicitatie kun je per mail richten aan th@vanaalstgroup.com

Voor meer informatie over Safeway of Van Aalst Group verwijzen we graag naar http://www.vanaalstgroup.com/

Location

Van Aalst Group B.V.
Baanhoekweg 16
Netherlands
NL