De groene beestjes van Bas

You are here

De groene beestjes van Bas


Van Aalst Foundation

Madelief had een droom om een kinderboek te schrijven over de ziekte van haar broertje Valentijn. Zij wilde graag de ervaring delen die zij heeft ondergaan bij de aanhoudende ziekte van haar broertje. Het zijn jaren geweest van aanhoudende longontsteking waar tientallen bezoeken aan het ziekenhuis nodig waren met vaak veel dagen overnachten in het ziekenhuis.

Haar ouders hebben dit fantastisch en puur idee aangemerkt als project bij het creatieve crowdfunding platform “voordekunst”.

De droom van Madelief is nu mede uitgekomen door de Van Aalst Foundation die een belangrijke bijdrage heeft gedaan in het crowdfunding project en het kinderboek is te koop in de boekhandel. Het uitlaten komen van een droom van een meisje met een ziek broertje is een fantastisch en bijzondere gebeurtenis. Ten overstaan van de bekende zanger Niels Geuzenbroek, de bekende Nederlander Lodewijk Hoekstra (tuinman van eigen huis en tuin) heeft Madelief het eerste exemplaar van het kinderboek overhandigd aan de Burgemeester van Laren.

De auteursinkomsten voor Madelief gaat zij schenken aan de stichting “de opkikker”, deze stichting realiseert voor gezinnen met een chronisch ziek kind een leuke familie dag.
Klik HIER om het boekje te bestellen.