Werkvoorbereider / Quality Control Safeway B.V.

You are here

 

Werkvoorbereider / Quality Control Safeway B.V. 

Safeway B.V. maakt deel uit van “Van Aalst Group B.V.”.  Ons bedrijf speelt een toonaangevende rol in verschillende maritieme marktsegmenten. Sinds 2015 houdt Safeway B.V. zich bezig met de ontwikkeling van een bewegingsgecompenseerde loopbrug. Deze is in 2017 succesvol in de markt geïntroduceerd. Met de nieuwe aandeelhouders aan boord kan Safeway B.V. haar groeiambities waarmaken: Marktleider worden in de snelgroeiende markt van beweging gecompenseerde loopbruggen. Loopbruggen die in staat zijn personen én lading op een veilige manier van bewegende schepen naar stilstaande offshore structures (zoals bijvoorbeeld windmolens en olieplatforms) over te brengen. De gepatenteerde technologie is vooruitstrevend en de operationele feedback is zeer positief.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een persoon die niet aan het standaard ‘plaatje’ voldoet, maar juist interessant is vanwege verschillende componenten en ervaringen. Iemand die een technische achtergrond heeft (opleiding/ervaring), ervaring heeft in de maritieme/offshore wereld en zijn weg weet te vinden in het begeleiden van een traject. Iemand die weet welke mensen hij op welk moment nodig heeft, thuis is in de certificeringen en waarbij een belletje gaat rinkelen bij het horen van de naam Bureau Veritas. Je werkt nauw samen met zowel de projectleider als de engineer. De engineer overhandigt jou de tekening met alle specificaties en benodigde informatie, waarbij zowel de maakdelen als koopdelen zichtbaar zijn. De koopdelen zijn voor de verantwoordelijkheid van de inkoper, maar jij ontfermt je over de maakdelen. Deze besteedt jij uit, tezamen met de vermelding van de benodigde certificeringen en tijdspanne. Kortom jij zorgt ervoor dat alle onderdelen op tijd binnen zijn, tegen een goede prijs mét de juiste certificering per onderdeel. Er wordt gewerkt met derde partijen – wij hebben geen eigen productiemedewerkers/lassers in dienst. Het hele pakket wat je van de engineer ontvangt (tekeningen, specificaties en certificeringen) besteedt je dus uit bij de leveranciers en je draagt zorg voor een goed en tijdig verloop van het proces.

 

Werkzaamheden

·         Het plannen van maak-, koopdelen en werkzaamheden binnen de opgestelde raamplanning

·         Verzorgen van informatie op het gebied van bestellingen, levertijden, prijzen etc.

·         Uitbesteden van maakdelen aan de hand van tekeningen en doorspreken maakdelen met subcontractors

·         Controleren van toeleveranciers mbt kwaliteit en de voortgang aan de hand van een ITP

·         Beoordelen werkzaamheden (constructiewerk, machinebankwerk, laswerk, conservering, NDT, meetrapporten, etc.) toeleveranciers en afname maakdelen aan de hand van een ITP

·         Bijdragen in leveranciersselectie en leveranciersbeoordeling

·         Communiceren voortgang, kwaliteit en certificering met de projectleider

·         Overlegt over “as-built” wijzigingen met projectleider en engineer

·         Zorgdragen voor een projectmap die alle uitvoeringsdocumenten en certificaten bevat (MRB)

·         Organiseren van het logistieke proces tussen Safeway, leveranciers en onderaannemers

 

Functie-eisen

·         MTS Werktuigbouw, maar een andere technische opleiding is ook mogelijk.

·         Kennis en ervaring met certificeringen in de maritieme/offshore wereld/kwaliteitscontroles

·         Ongeveer 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol of relevante ervaring verkregen door een optelsom aan verschillende functies die hier betrekking op hebben qua inhoud

·         Eigenschappen om deze rol succesvol in te vullen zijn: goede communicatieve vaardigheden, drive, daadkrachtig, proactief, nauwkeurig en snel verbanden kunnen zien. Je bent flexibel en kan goed overzicht houden.

 

Wat bieden wij: A great place to work! Een internationaal en professioneel bedrijf met toegewijde, enthousiaste, hardwerkende collega’s. Naast een marktconform salaris zijn er goede secundaire voorzieningen zoals een pensioenregeling en bonusregeling. Ook zijn er groeikansen als jij laat zien wat je waard bent. Zij investeren graag in talent!

 

Contact: Spreekt deze functie je aan. Neem contact op met Dhr. Tim Huiskens via:

E-mail: th@vanaalstgroup.com

Tel: 078-6221304

 

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Location

Dordrecht
Netherlands
NL