QHSE medewerker (Dordrecht, Netherlands)

You are here

Krijg jij energie van het werken in een internationale onderneming op het gebied van offshore ? En ben je geïnteresseerd in het opbouwen en mede vormgeven van een “corporate safety policy” binnen onze ambitieuze groep van ondernemingen ? En ben je goed bekend met Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Kwaliteits issues ? Dan ben jij onze potentiële nieuwe QHSE medewerker !!

Wij zijn een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf met de ambitie in 2018 het certificeringsproces in te gaan voor ISO 14001 en 45001 en het zal mede jouw taak worden deze certificeringsprocessen succesvol te doorlopen en vervolgens te waarborgen binnen de organisatie.

In deze functie ben je tevens de steunpilaar op het gebied van QHSE bij projecten die on- en offshore uitgevoerd worden. Bijhorende rapportages en opvolgingen daarop vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Jij, als QHSE medewerker, krijgt een belangrijke rol  bij het ondersteunen en adviseren van de organisatie op het gebied van veiligheids bewustzijn en de gezondheids, milieu en kwaliteitseisen. Het uitvoeren van Audits, het delen van kennis, het opstellen en opvolgen van incidenten rapportages en onderzoeken wordt onderdeel van jouw takenpakket.

Je bent daarnaast niet bang om collega’s aan te spreken en initieert preventieve maatregelen wanneer nodig.

Jouw profiel

  • MBO/HBO opleiding, waarbij kwaliteitsmanagement een onderdeel is.
  • Kennis van Arbo- en milieuwetgeving, HSE systemen en normeringen

  • Aantal jaren relevante ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met ISO certificering is gewenst

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  • Je hebt overtuigingskracht en kan de vertaling maken van theorie naar praktische oplossingen (inventief)

  • Stressbestendig, teamplayer, gezonde dosis humor en incasseringsvermogen

 

Voldoe je aan deze criteria dan bieden wij jou een uitdagende en afwisselende baan in een bedrijf waar je de ruimte krijgt om jouw kennis te ontplooien en te ontwikkelen. Een dynamische omgeving waar medewerkers gerespecteerd en gewaardeerd worden, waar hard werken met een glimlach en collegialiteit voorop staat.

Geinteresseerd?

Graag je CV en motivatie sturen naar:

Van Aalst Marine & Offshore
T.a.v. Mr. C. Zuur
Baanhoekweg 16, 3313 LA Dordrecht, The Netherlands
Of e-mail naar: cz@vanaalstgroup.com

Location

Dordrecht
Baanhoekweg 16
Netherlands
NL