Commissioning & Service Engineer

You are here

(Junior) commissioning & Service Engineer

Functie omschrijving en werkzaamheden:

Als (junior) commissioning en service engineer bij de Van Aalst Group ben je op de project locaties het gezicht en aanspreekpunt van onze organisatie. Ter plaatse gebruik je je technische inzicht om problemen te signaleren, in kaart te brengen en doelgericht op te lossen. Dit doe je in nauw overleg met onze klant en de project manager in Nederland. Hierbij kun je goed omgaan met mogelijke cultuur verschillen tussen Nederland en bijvoorbeeld China, Australië of Zuid Amerika. Tijdens de inbedrijfstelling begeleid je (lokale) onderaannemers en de werf maar ben je ook zelf aan het sleutelen, bedrading aan het doormeten en software aan het uploaden en testen. Je hands-on instelling komt hierbij goed van pas. Als het systeem gereed is presenteer je dit aan de klant en zorg je er voor dat de rapportages op orde zijn. Terug op kantoor deel je je ervaringen met je collega’s en ondersteun je op die manier de afdelingen project engineering en project management bij nieuwe projecten.

Dit kun je natuurlijk niet vanaf dag 1 alleen en daarom zal je eerst op kantoor en in het buitenland goed worden ingewerkt door je collega’s.

Functie eisen:

-        HTS technische opleiding zoals bijvoorbeeld WTB, Elektrotechniek of vergelijkbaar;

-        Relevante werkervaring: Een technische achtergrond met minimaal 1 tot maximaal 5 jaar  werkervaring binnen een soortgelijke setting heeft de voorkeur;

-        Goede beheersing van Microsoft Office en basis beheersing Autocad programmatuur is een pre;

-        Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift;

-        Bereid zijn zeer regelmatig korte of langere periodes internationaal te reizen.

Je eigenschappen:

-        Proactief, zelfstandig, flexibel en een hands-on mentaliteit;

-        Goede communicatieve vaardigheden zowel met collega’s als met klanten;

-        Besluitvaardig;

-        Stressbestendig;

-        Accuraat, efficiënt en kwaliteitsgericht;

-        Resultaatgericht;

-        Groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden:

A great place to work! Een internationaal en professioneel bedrijf met toegewijde, enthousiaste, hardwerkende collega’s. Naast een marktconform salaris zijn er goede secundaire voorzieningen zoals een pensioenregeling en bonusregeling. Ook zijn er groeikansen als jij laat zien wat je waard bent. Wij investeren graag in talent!

Contact:

Wil jij werken bij een innovatief en sterk groeiende organisatie, gericht op state of the art technology? Bij de Van Aalst Group staat het gezamenlijke resultaat boven het individuele belang. Er is aandacht voor de mens achter de werknemer en er wordt op een ontspannen manier met elkaar samengewerkt. Een organisatie met perspectief dus!

Voor meer informatie over de functie en ons bedrijf kun je contact opnemen met Tjalling Alkema telefoonnummer 078 - 6221304. Je sollicitatie kun je per mail richten aan Cees Zuur via cz@vanaalstgroup.com

Voor meer informatie over de Van Aalst Group verwijzen we graag naar http://www.vanaalstgroup.com/

Location

Dordrecht
Baanhoekweg 16
Netherlands
NL